Termeni si conditii

 

TERMENI SI CONDITII
Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Recuperaritaxe.com isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
Accesand pagina -Termeni si conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.


DEFINITII:
Acest site este intretinut si administrat de catre compania SC SAM CONSULT NORWEGIAN BRANCH S.R.L., denumita in continuare Furnizor.
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.recuperaritaxe.com, va fi denumita Client.
Adresa web care este proprietatea Furnizorului (www.recuperaritaxe.com), va fi denumita site-ul recuperaritaxe.com Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.recuperaritaxe.com, vor fi denumite in continuare continut.

DREPTURI DE AUTOR:
Intregul continut al site-ului Recuperaritaxe.com este proprietatea Furnizorului, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului Recuperaritaxe.com in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului.
Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR:
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea programarilor online si in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti.
Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Furnizorul isi rezerva dreptul de a trimite ocazional informatii cu privire la oferte promotionale, pe adresa de e-mail a clientului. Clientul poate renunta oricand la primirea ofertelor promotionale  prin accesarea link-ului de dezabonare in emailul primit.

DECLINAREA RESPONSABILITATII:
Continutul site-ului Recuperaritaxe.com  a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile.
De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

TAXE SUPLIMENTARE:
Pretul final platit de client este format din pretul produsului. Acest pret va fi afisat in pagina finala de confirmare a comenzii.
Furnizorul nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

FRAUDA:
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI Recuperaritaxe.com  SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL Recuperaritaxe.com , VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI Recuperaritaxe.com SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

LITIGII:
Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti.

Orice comanda efectuata prin intermediul site-ului Recuperaritaxe.com implica acordul neconditionat al clientului cu acesti Termeni si Conditii.

Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta costuri. Cand se face o programare, aceasta poate fi anulata pana la 2 ore inainte de a incepe, deasemena se poate face o reprogramare pentru o alta zi/ora.

Daca serviciul comandat in urma programarii nu a fost cel potrivit sau nu a adus un rezultat care sa acopere cel putin suma serviciului, se v-a rambursa suma achitata.